eniris.nl

Verbruiksmonitoring

voor uw installaties

Uw hele distributiekast in detail meten.

Eniris plug-on meters zijn geschikt om een hele distributiekast op een kosteneffectieve wijze van energiemetingen te voorzien. U krijgt onmiddellijk inzicht welke machine of welk toestel het meeste verbruikt.

Koppel meerdere meters met een druk op een knop aan elkaar. Zo kunnen ze informatie uitwisselen en fases herkennen. Door de koppeling hoeft u ook niet langer iedere meter individueel te registreren in het online platform.

Eniris Insights technologie onafhankelijk: controllers, sensoren, PLC’s, HMI’s

Draadloos. Geen bekabeling. Makkelijke installatie.

Sluit uw meters aan zonder extra bedrading. Uw plugt ze op uw beveiligingen en klaar.

Bovendien hebben de meters WiFi aan boord. Connecteer uw meter rechtstreeks op Eniris Insights via uw WiFi-netwerk. Geen bekabeling nodig.

Geen plaats meer in uw kast? Geen probleem!

Energiemonitoring in bestaande installaties is vaak een lastige taak. Geen ruimte voor nieuwe meters. Moeilijke aansluiting van meetspoelen. Niet langer! Met de plug-on meters plaatst u eenvoudigweg metingen op bestaande beveiligingstoestellen. Geen gedoe.

Rechtstreeks inzicht via de cloud.

Van data naar inzicht. Download rapporten van Eniris Insights om inzicht te krijgen in uw energieverbruik en -productie. Wij helpen u met het dimensioneren van uw batterij en uw zonnepaneelinstallatie. Of gebruik Eniris Insights om slim te gaan schakelen en uw verbruik af te stemmen op uw zonnepaneelproductie.

Partners uit het early access programma gebruiken Eniris Insights volledig gratis.

Technische informatie

Download hier de technische datasheet van de plug-on meter.
Contacteer ons voor meer informatie en bestellingen.

Contacteer ons

Contacteer ons